Промоции

Който купува печели!
 
Промоцията „Който купува печели” е кампания на фирма Кнауф Инсулейшън, която се провежда в дистрибуторските локации на компанията.

Предложението е валидно за периода 15 Март 2012 – 30 Септември 2012 или до изчерпване на 100те подаръчни карти – награден фонд.

 

Условия за участие:

Първите 100 клиента закупили количество каменна минерална вата FKD-S, на стойност не по-малка от 1000 лева без ДДС и желаещи да получат карта за пазаруване в стотици търговски обекти - Gift Card на стойност 100 лева с ДДС, трябва да попълнят карта за участие в кампанията. Карта за участие може да се изиска от продавач-консултантите в участващите дистрибуторски локации. Коректно попълнената карта за участие трябва да бъде пусната в урните на кампанията, които ще намерите на видно място в търговския обект.

В рамките на 1 месеца представител на Кнауф Инсулейшън ЕООД ще се свърже с вас, за да уточни получаването на вашия подарък. Вие също можете да потърсите връзка с представител на Кнауф Инсулейшън ЕООД чрез контактната информация посочена в този сайт.

Картата за участие има 2 идентични части, които трябва да попълните по абсолютно еднакъв начин. Разделете я на 2 и пуснете само едната част в урната, другата запазете за вас. Задължително пазете платежен документ от направената покупка – касова бележка или фактура, с който ще удостоверите, че реално сте закупили продукти на стойност 1000 лева без ДДС и имате право да се възползвате от промоционалното предложение.

Всички клиенти закупили каменна минерална вата FKD-S, в промоционалния период 15 Март 2012 – 30 Септември 2012, имат шанс да спечелят голямата награда карта за пазаруване в стотици търговски центрове - Gift Card на стойност 1000 лева (с ДДС)

Голямата награда ще грабне клиентът направил еднократна поръчка с най-голяма номинална стойност. Печелившият ще бъде обявен след приключване на кампанията и обработка на събраните от всички търговски обекти, карти за участие – на 15 Октомври 2012 година.

Продължителност на кампанията 15 март-30 септември 2012.

Поискайте връзка с наш търговски представител на телефон 02/ 489 90 53

за повече информация посетете сайта на кампанията www.fasadna-izolacia.com